Cem Yılmaz: "Ben bir halk kahramanı değilim"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Bundan sonra sevemem" açıklamasının ardından Cem Yılmaz bir tweet paylaştı. Yılmaz, "Ben bir halk kahramanı değilim" diyerek, "Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir" ifadesini kullandı.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 17:17
Cem Yılmaz: "Ben bir halk kahramanı değilim"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, YSK'nın İstanbul büyükşehir seçimini iptal eden kararının ardından "Her şey çok güzel olacak" kampanyasına katılmıştı. Cumhurbaşkanlığı Arşiv Başkanı Muhammet Safi'nin "Kayıt" başlığı altında listelediği, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın şehirdeki etkinliklerde sahne alamayacağını saydığı isimler arasında yer alan Cem Yılmaz'dan açıklama geldi. 

Yılmaz, Twitter'dan şunları kaydetti:

"Sevgili dostlar, ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim, haddim hududum belli... Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir..Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehire bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim :)"

Bahçeli: Bundan sonra sevemem

Gazetecilerle dün akşam iftarda bir araya gelen Bahçeli ''Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Bundan sonra Cem Yılmaz'ı sevemem" demişti.

Can Yılmaz'dan kardeşine destek

Bahçeli'ye yanıt Can Yılmaz'dan geldi. Ünlü komedyenin kardeşi Can Yılmaz, "Ben Cem Yılmaz’ı kardeşim gibi severim..." dedi. 

Son Güncelleme: 11.05.2019 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15