Cem Yılmaz, 'İyi bayramlar' mesajına gelen yorumları paylaştı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "İyi bayramlar dilerim" paylaşımı yaparak kullanıcılarının bayramını kutladı. Yılmaz’ın bu mesajına gelen yorumlar ise adeta Yılmaz’ı tweet attığına pişman etti.

14 Mayıs 2021 Cuma 09:35
Cem Yılmaz, 'İyi bayramlar' mesajına gelen yorumları paylaştı

Cem Yılmaz, Ramazan Bayramı'nda kişisel Twitter hesabında "İyi bayramlar dilerim" mesajını paylaştı. Yılmaz, daha sonra bazı takipçilerinin bayram mesajına yaptığı yorumları da Twitter'dan duyurdu.

Yılmaz'ın paylaştığı ekran görüntüsünde takipçilerinin "İyi bayramlar desek cevap verecek misiniz sanki", "Valla çok doğru sadece kendi egolarını tatmin ediyorlar. Ben o yüzden ünlü olan hiç kimseyi ne takip ediyorum ne de tweetlerine cevap yazıyorum. İyi bayramlar dilerim" ifadeleri yer aldı.

cem_ic

Son Güncelleme: 14.05.2021 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15