Cemal Can ve Danla Bilic şifreli konuştu

Survivor 2020 yarışmasının 27 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 89. yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Survivor'da iletişim ödülünü kazanan gönüllüler takımı yarışmacıları, arkadaşlarıyla canlı bağlantı yaparak konuşacak. Cemal Can yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile görüşürken, şifreli konuşmayla dışarıdan haber alıyor. Aycan ise arkadaşının 'Alex de Souza iyi şanslar diledi' sözüyle şok yaşıyor. İşte Survivor 89. yeni bölüm fragmanı.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 09:35
Cemal Can ve Danla Bilic şifreli konuştu

Survivor son bölümde oynanan iletişim oyunu gönüllüler kazandı. Ödül olarak ise her yarışmacı, üçer arkadaşı ile canlı olarak görüşme hakkı kazandı. Oyun sonrasında Nisa’nın ricası sonrasında Acun Ilıcalı, ünlülerin de birer arkadaşları ile görüşmelerine izin verdi.

Ünlüler ile gönüllüler takımı, arkadaşları ile yapacakları canlı görüşme sayesinde hasret giderebilecekler. Duygusal anların yaşandığı, şifreli konuşmaların ekrana geleceği iletişim ödülünde ilginç anlar da yaşanacak. Arkadaşlarının "Çok konuşuyorsun, biraz az konuş" dedikleri Evrim'in "Konuşmazsam sinirlerime hakim olamam" yanıtıyla herkesi güldürüyor.

Cemal Can ise yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile yaptığı görüşme sırasında dışarıdan şifreli mesajlar alıyor. Diğer yandan ise milli futbolcu olan Aycan Yanaç'a arkadaşı "Birisi sana iyi şanslar diledi. Alex de Souza" diyor. Aycan Alex mesajını duyunca inanamıyor.

Son Güncelleme: 03.06.2020 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15