Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yıldız ismi Behzat Ç. kadrosuna katılarak cinayet büronun yeni elemanı oldu

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de rol alan Evliya Aykan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kadrodan ayrıldığını duyurdu. Aykan, Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oldu.

05 Ağustos 2022 Cuma 10:53
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yıldız ismi Behzat Ç. kadrosuna katılarak cinayet büronun yeni elemanı oldu

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmenliğinde Star TV ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Tiplemeleriyle programa damga vuran Evliya Aykan, yeni sezon öncesi kadrodan ayrıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir veda paylaşımı yapan sevilen oyuncu, "Uzun bir yolculuğun sonuna geldik. Sahne arkasında ve önünde eğlendiğim ve öğrendiğim yığınla deneyim yaşadım. Tüm ekip arkadaşlarıma, Mutfak çalışanlarına ve hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elveda gençliğim" ifadelerini kullandı.

Cinayet Büro'nun ekibine katıldı

Evliya Aykan'ın yeni projesi ise kısa süre içinde netleşti. Aykan, başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun üstlendiği Behzat Ç.'nin yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncu, dizide cinayet büronun yeni elemanlarından biri olacak.

Son Güncelleme: 05.08.2022 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15