Çukur'dan ayrılan Kubilay Aka'dan duygusal veda paylaşımı!

Çukur dizisinin 123. son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Mayıs sonunda final yapacak olan Çukur'da Celasun karakteri, amca Cumali tarafından iple boğularak öldürüldü. Çukur'da 4 sezondur Celasun karakterini canlandıran ünlü oyuncu Kubilay Aka da son bölümle birlikte diziden ayrıldı. Sosyal medyadan Çukur'a veda mesajı paylaşan Kubilay Aka "Eyvallah Çukur. Hakkınız ödenmez" notunu yazdı.

06 Nisan 2021 Salı 09:15
Çukur'dan ayrılan Kubilay Aka'dan duygusal veda paylaşımı!

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi 123. yeni bölümüyle 5 Nisan Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıktı.

CELASUN AMCA TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ!

Çukur son bölümde amca Cumali Koçovalı'nın Yamaç'a yardım ettiği için gözden çıkardığı Celasun, Karacan'ın kendisini ikna etmesiyle mahalleden ayrılmaya karar verdi.

Çukur (6)2

Çukur'un finalindeki şoke eden ölüm sahnesiyle birlikte Celasun rolündeki Kubilay Aka da diziden ayrılmış oldu.

KUBİLAY AKA'DAN ÇUKUR'A VEDA PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Aka, "4 sene oldu dile kolay. Söylenecek çok fazla şey var ama aile her şeydir sloganıyla yola çıktığımız işte aile gibi olma talihini yaşıyorum sizlerle. Eyvallah Çukur. Hakkınız ödenmez" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu yaz aylarında ekrana gelecek olan Cam Tavanlar dizisinde başrol oynayacak.

Son Güncelleme: 06.04.2021 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15