Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'nin Adana paylaşımı hayranlarını ikiye böldü

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Selin Yenince bu sefer Adana paylaşımıyla Adanalılar'ı mest etti.

15 Ocak 2021 Cuma 09:25
Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci'nin Adana paylaşımı hayranlarını ikiye böldü

Bir Zamanlar Çukurova'nın güzel kahyası Saniye karakteri ile yıldızı iyice parlayan oyuncu Selin Yeninci sosyal medyada aktif bir oyuncu.

Dizide Adana şivesiyle beğeni toplayan Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci yeni paylaşımıyla da beğeni topladı. Adana'dan bir paylaşım yapan güzel oyuncu "Seni her şekilde ve her şeyinle çok seviyorum Adana. Teşekkürler bana öğrettiğin her şey için" yorumunu yazdı.

Selin Yeninci'nin bu paylaşımına Adanalılar'dan yorum ve beğeni yağdı.

SELİN YENİNCİ DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Bazı takipçiler ise bu paylaşımı ayrılık mesajı olarak düşündü. Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanan yaprak dökümünden sonra Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci'nin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. Ancak bu konuda bir açıklama yapılmadı. Güzel oyuncu da paylaşımına "İçimden geldi" notunu düştü.

Son Güncelleme: 15.01.2021 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15