"Demet Özdemir evinin bahçe dekorunu da bedavaya getirdi" iddiası

Oğuzhan Koç ile ilişkisiyle gündeme gelen Demet Özdemir daha önce tatile para ödemediği haberleriyle gündeme gelmişti. Demet Özdemir'in şimdi de evinin bahçe dekorunu da bedavaya getirdiği iddia edildi.

27 Temmuz 2021 Salı 12:36
"Demet Özdemir evinin bahçe dekorunu da bedavaya getirdi" iddiası

Geçtiğimiz yıl Zekeriyaköy'de aldığı 4 milyonluk villasıyla gündem olan Demet Özdemir takipçi sayısı sayesinde bazı masraflara ödeme yapmıyor.

İddialara göre 13 milyon 700 bin takipçili Instagram hesabı sayesinde evini bedavaya dekore ettiren Özdemir, son günlerde anlaştığı mimarların reklamını yaparak dikkat çekiyor.

Yaptığı reklamlar sayesinde hayatındaki bir çok şeyi bedavaya getiren oyuncu, evinin bahçesi için de harekete geçti.

0x0-demet-ozdemir-evinin-bahcesini-bedavaya-dekore-ettiriyor-1627327107979

Oyuncu, önceki gün bahçesine koydurduğu salıncakta paylaştığı pozuna "Parka gidip sallanmak için biraz büyümüş olabilirim ama siz de bahçeye salıncak, hamak kurmak istiyorsanız tam zamanı" diyerek işbirliği yaptığı firmaları paylaştı.

Evini daha konforlu hale getiren Demet Özdemir'in şöhreti sayesinde cebinden tek kuruş para çıkmadı. (Uçankuş)

Son Güncelleme: 27.07.2021 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15