Deprem paylaşımı nedeniyle tutuklanıp serbest bırakılan Uğur Kardaş: "Çok güzel yemek videolarıyla geri geleceğiz"

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremler sonrası yaptığı paylaşımlar nedeniyle tutuklanan MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş, serbest bırakıldıktan sonra takipçilerine, "Gerçekten hepinize tek tek cevap vermek çok isterim ama arkadaşlar beni de anlayın" diye seslendi.

29 Mart 2023 Çarşamba 10:52
Deprem paylaşımı nedeniyle tutuklanıp serbest bırakılan Uğur Kardaş: "Çok güzel yemek videolarıyla geri geleceğiz"

Kahramanmaraş deprem bölgesinde bulunan Kardaş, "Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını kaybetmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan'ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor. Allah kahretsin ya, Allah belamızı versin..." demişti.

Kardaş, emniyet güçlerince Adıyaman’da havalimanında gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. 

"Beni de anlayın"

Serbest bırakılan Kardaş, Instagram hesabından takipçilerine seslenerek, "Gerçekten hepinize tek tek cevap vermek çok isterim ama arkadaşlar beni de anlayın. Sizi çok özledim. Çok güzel yemek videolarıyla geri geleceğiz. Saç sakal biraz kesilecek. Geldim, sizi çok seviyorum. Çok şükür" dedi.

Son Güncelleme: 29.03.2023 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15