Düğününde kilolarca altın takılan şarkıcı Aylin Coşkun: "Takı töreni bana varoş geliyor"

2019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Aylin Coşkun'a düğününde kilolarca altın takılmıştı. Düğünden yıllar sonra bir açıklama yapan şarkıcı "Takı töreni bana varoş geliyor" deyince sosyal medyada gündem oldu.

02 Şubat 2023 Perşembe 09:12
Düğününde kilolarca altın takılan şarkıcı Aylin Coşkun: "Takı töreni bana varoş geliyor"

Aylin Coşkun ve Volkan Aslan 15 yıllık ilişkilerini görkemli bir düğünle taçlandırmıştı. Coşkun düğünden sonra ise "Bütün altınlar iç içeydi, çıkaramadım, neredeyse kollarım kanadı. Hatta boynuma takılan kolyeleri koparıp attım, çıkarmakla uğraşmak yerine" demişti.

"TAKILARLA BİR VİLLA ALABİLİRİM"

Altınlarını anlatmaya doyamayan Coşkun katıldığı programda o dönem "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı. Şu an o takılar bankada harcamayı düşünmüyorum. Ben eşimden her bir yıl için 1 külçe altın istedim, 10 yılla anlaştık" demişti.

Ekran Alıntısı

Bu açıklamadan yıllar sonra ise ilginç bir açıklama geldi. Aylin Coşkun ""Takı töreni bana varoş geliyor. Öyle bir tip değilim… 'Takmayın' diye küfür ediyorum" deyince sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme: 07.02.2023 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15