Dünyaca Ünlü Model Çeşme'de Saldırıya Uğradı

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, Çeşme’deki “The Beach of Momo” isimli plajın güvenliği tarafından darp edildiğini iddia etti. Saldırıya uğrayan ünlü modele Türkiye’den destek CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’tan geldi. Özkoç, "İzmir Çeşme'de Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının kulübün güvenlik görevlileri tarafından darp edilmesi iddiasına devlet ciddiyetiyle yaklaşılmalıdır" dedi.

03 Ağustos 2020 Pazartesi 13:39
Dünyaca Ünlü Model Çeşme'de Saldırıya Uğradı

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, Çeşme’deki “The Beach of Momo” isimli plajın güvenliği tarafından darp edildiğini iddia etti. Saldırıya uğrayan modele Türkiye’den destek CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’tan geldi. Özkoç, "İzmir Çeşme'de Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının kulübün güvenlik görevlileri tarafından darp edilmesi iddiasına devlet ciddiyetiyle yaklaşılmalıdır" dedi.

Daria Kyryliuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 3 kadın arkadaşıyla birlikte Çeşme'de The Beach of Momo'nun güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradığını ve darp edildiğini duyurdu. Kyryliuk, maruz kaldığı şiddeti gösteren fotoğrafı da sosyal medya hesabından yayınladı. Olayın ardından mekanın yetkilileri yaptığı açıklamada, "Yaşananların bizimle ilgisi yoktur" ifadelerini kullandı.

Kyryliuk, sosyal medya hesabından olay sonrası çekilen fotoğrafını paylaşarak şöyle dedi:

"Sessiz kalmak istemiyorum ve bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı’nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kızın (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı.Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız."  

Saldırıdan sonra Kyryliuk ve arkadaşları, Çeşme İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ENGİN ÖZKOÇ: DEVLET CİDDİYETİYLE YAKLAŞILMALIDIR 

Saldırıya uğrayan ünlü modele Türkiye’den destek CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’tan geldi.

Özkoç, Twitter hesabından olaya ilişkin, “İzmir Çeşme'de Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının kulübün güvenlik görevlileri tarafından darp edilmesi iddiasına devlet ciddiyetiyle yaklaşılmalıdır. Emniyet müdürlüğü dedikodulara sığınmadan, kamera kayıtlarının kaybolmasına izin vermeden bu olayın aydınlatılmasından sorumludur” dedi.

MEKANDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

İddiaların odağındaki The Beach of Momo bir açıklama yayınlayarak, yaşananların doğruyu yansıtmadığını savundu. Açıklama şöyle denildi:

"31 Temmuz Cuma günü The Beach of Momo’nun otopark kısmında, iki farklı grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibimiz müdahale etmek durumunda kalmıştır. Momo’da geçirdiği vakitlerde kendi arkadaşlarına sergilediği hırçın ve agresif tavırlarından dolayı Daria Kyryliuk’a sevgilisinin korumaları, mekânda bulunduğu süre boyunca eşlik etmiştir. Taraflar güvenli bir şekilde ayrıldıktan sonra Daria Hanım'ın, evine gittiği ve komşusuyla da kavga ettiği ve olaya polisin müdahale ettiği öğrenilmiştir. 2 Ağustos Pazar günü, Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz, iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için büyük çaba harcamıştır. Olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra paylaşımın yapılması ve konunun güvenlik darbesi” olarak yansıtılmasının yaşanan gerçeklerle hiçbir ilgisi yoktur.

"HİÇBİR KONUĞUMUZA UYGUNSUZ MÜDAHALE KABUL EDİLEMEZ"

İlgili kişinin dahil olduğu arkadaş grubunun da 2 Ağustos Pazar günü tekrar The Beach of Momo’ya geldiğini bilginize sunarız. The Beach of Momo olarak, her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde, tüm konuklarımızın güven içinde, keyifli vakit geçirmesi için çalışıyoruz.Sadece kadınlara değil hiçbir konuğumuza uygunsuz müdahalede bulunulması kabul edilemez. Bizler de gerekli işlemleri başlatarak, konuyu yakından takip ediyoruz"

Son Güncelleme: 05.08.2020 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15