Ebru Şancı'dan futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'le ilgili ilginç itiraf

Eski manken Ebru Şancı, eşi Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk'le ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

27 Eylül 2021 Pazartesi 11:26
Ebru Şancı'dan futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'le ilgili ilginç itiraf

2015 yılında Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan eski manken Ebru Şancı, ikizleri Mila Ve Ceylin'i kucağına aldıktan sonra geçtiğimiz yıl bir kez daha anne olmanın sevincini yaşamıştı. Çocuklarını büyütürken bakıcı desteği almayı ihmal etmeyen Şancı, işten çıkardığı dadı sayısından bahsetmiş ve gündem olmuştu.

Seçkin Süngüç ve Fezi Altun ''Bize Kaldı'' Youtube kanalına katılan Şancı sohbet sırasında ilginç sözler söyledi. Ebru Şancı kocası Alpaslan Öztürk'le gece eğlencesine çok çıkmadığını itiraf ederek şunları söyledi:

kmk

"Gece üç çocukla zor. Benim kocam biraz atarlı bir adam. Birisi bana 10 saniyeden fazla bakınca 'Ne bakıyorsun' diye atarlanır. Ben bela aramıyorum. Zaten Alpaslan içki de içmiyor" dedi.

Şancı Alpaslan Öztürk'ün 120'e yakın alyans kaybettiğini de söyledi.

KOCASINA GELEN MESAJLARI İFŞA ETTİ

Şancı kocası Alpaslan Öztürk'e gelen mesajları da gördüğünü söyledi. Şancı açıklamasında "Alpaslan bana gösteriyor zaten. Bir tane İzmir'den göndermiş bir kız 'Bir gece takılak mı?' Takılak mı ne zaten? Bu da bana göndermiş. Bak ne yazmış diyor. Cevap versin de ifşa edeyim kafasındalar" dedi.

Son Güncelleme: 27.09.2021 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15