EDHO’ya Uğur Yücel'den sonra bir transfer daha

Başrolünü Oktay Kaynarca’nın üstlendiği Atv dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon birçok oyuncusu ayrılan EDHO’ya peş peşe yeni transferler yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde Uğur Yücel’in katıldığı açıklanan diziye yeni bir isim daha dahil oldu.

23 Eylül 2021 Perşembe 09:31
EDHO’ya Uğur Yücel'den sonra bir transfer daha

Eylül ayında yeni sezon dizileri tek tek yayınlanmaya başlanırken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne zaman başlayacak sorusuna yanıt aranıyor. EDHO, peş peşe yeni transferleriyle gündemden düşmüyor.

Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı dizinin 7. sezon çekimleri ay sonunda başlıyor. Onur Tan’ın yönettiği dizinin kadrosuna Uğur Yücel’in ardından bir bomba isim daha katıldı.

LEVENT ÜLGEN, EDHO’DA!

Türk tiyatro ve sinemasının usta aktörlerinden Levent Ülgen de “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın yeni sezon transferleri arasında yer alıyor.

leventulgen_16_9_1628944400-880x495

E_KvxCdXIAIPlD1

Uğur Yücel

Son Güncelleme: 23.09.2021 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15