Ekrem İmamoğlu, Fırat Tanış'a hak verdi

Oyuncu Fırat Tanış, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Tiyatro oynamaya kalkmasınlar' ifadelerine sosyal medyadan tepki gösterdi. Tanış "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden siyasi iradeden kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz" dedi. Ekrem İmamoğlu ise Tanış'a yanıt vererek ifadelerinden dolayı özür diledi. Fırat Tanış ise İmamoğlu'na yanıt vererek "Zarafeti için kendisine teşekkür ederim" dedi.

19 Ocak 2022 Çarşamba 09:25
Ekrem İmamoğlu, Fırat Tanış'a hak verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'a ihanet eden yöneticileri tek tek deşifre ederi. Kim olursa, en tepesinden en altına kadar. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar" sözlerine tepki gösteren oyuncu Fırat Tanış Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

Tanış, paylaşımında İmamoğlu'nun sözlerini alıntılayarak "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün" dedi.

fırat

"FIRAT TANIŞ ELEŞTİRİSİNDE HAKLI"

Bunun üzerine Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oyuncu Fırat Tanış'ın haklı olduğunu belirtti. İmamoğlu paylaşımında "Bugünkü açıklamamda İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken “tiyatro yapıyorlar” dememem gerekirdi. Bu ifadem nedeniyle kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim." ifadelerini kullandı.

ekrem

İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Oyuncu Fırat Tanış, Ekrem İmamoğlu'nun tweetine yanıt verdi. Ünlü oyuncu paylaşımında "Sayın Ekrem İmamoğlu gün içinde bir düzenbazlığı anlatırken “tiyatro” sözcüğünü kullanmıştı. Eleştirmiştim. Haklı bulduğunu, özür dilediğini yazmış. Zarafeti için kendisine teşekkür ederim" dedi. İmamoğlu ise Tanış'a "Beraberiz" şeklinde yanıt verdi.

fıratM

Son Güncelleme: 19.01.2022 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15