Erkan Petekkaya: "İnşallah yazın ülkemiz güzel olsun, hastalıklar bitsin, dolar düşsün, euro kendini parçalasın"

Sana Söz dizisiyle ekrana dönen Erkan Petekkaya Sinan Akçıl ile birlikte bir projeye imza atıyor. Akçıl ünlü oyuncu için şarkı yaptığını yazdı. Erkan Petekkaya ise açıklamasında dolar göndermesi yaptı.

21 Kasım 2021 Pazar 09:28
Erkan Petekkaya: "İnşallah yazın ülkemiz güzel olsun, hastalıklar bitsin, dolar düşsün, euro kendini parçalasın"

Kırmızı Oda dizisinde rol alırken Acun Ilıcalı'yla ters düşen ve diziden ayrılmak zorunda kalan Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan'la birlikte başrol olduğu Sana Söz dizisiyle ekrana döndü. Dizide Ömer karakterine hayat veren Petekkaya yeni bir proje için kolları sıvadı.

Sinan Akçıl ile Erkan Petekkaya, önceki gün Ulus’ta stüdyodan çıkarken görüntülendi.

Akçıl’ın “Piyanist 2” albümünde “Derdim” şarkısını seslendiren Erkan Petakkaya, stüdyodan şarkılar söyleyerek çıktı. Sinan Akçıl, “İnanılmaz söyledi. Bir şarkı buldu ve bende söz yazdım. İnşallah bütün Türkiye bu şarkı ile yatıp kalkacak” dedi.

İlk kez bir albümde şarkı söylediğini anlatan Petakkaya, “Sinan çok güzel bir şarkı yaptı ve çok güzel oldu. 2022’nin şarkısı geliyor" dedi.

DOLAR GÖNDERMESİ

Erkan Petekkaya açıklamasının devamında ise "İnşallah yazın ülkemiz güzel olsun, hastalıklar bitsin, dolar düşsün, Euro kendini parçalasın" yorumunda bulundu.

Son Güncelleme: 21.11.2021 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15