Gökhan Özoğuz'dan "Her şey güzel olacak" açıklaması

Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'na yaptığı destekle gündeme geliyor. Özoğuz'un paylaşımlarına binlerce beğeni yağarken ünlü isim yanlış anlaşılmalara da fırsat tanımadan demokrasinin yanında yer alıyor.

12 Mayıs 2019 Pazar 11:38
Gökhan Özoğuz'dan "Her şey güzel olacak" açıklaması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde konser sırasında şarkı söyledikleri bi anı paylaşan Gökhan Özoğuz'a ilgi büyük oldu.

Athena grubu konserde "Her şey güzel olacak" şarkısını hep bir ağızdan söylemiş ve Özoğuz bu paylaşımına "Bu Gece Güneş vardı gökyüzünde" yorumunu yapmıştı.

Türkiye'deki siyasi gündeme dair yorumlarına gelen yanıtlar destekleyici nitelikte olsa da Özoğuz tavrını net olarak çizen açıklamaları da ihmal etmiyor.

Capture

Özoğuz açıklamasında "'Her şey güzel olacak' 2000 senesinde yazdığımız bir şarkıydı! Bir çocut bu söz ile Ekrem beye destek olmasından sonra mottoları haline gelmiştir. Biz konserlerimizde 19 senedir hep bir ağızdan söyleriz. BİZ PARTİ ÇIĞIRTKANLIĞI YAPMAYIZ. Her dönem Her şeyin Güzel olmasını isteriz." dedi.

Son Güncelleme: 12.05.2019 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15