Gonca Vuslateri'yi görenler tanıyamadı!

Gonca Vuslateri, bir markanın yüzü oldu. Özel bir fotoğraf çekimi için büyük bir değişim yaşayan Gonca Vuslateri’nin bu değişimi görenleri şaşırttı.

21 Ekim 2021 Perşembe 09:14
Gonca Vuslateri'yi görenler tanıyamadı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, yaptığı tasarımlarla dünya çapında adından sıkça söz ettiren modacı Hakan Akkaya'nın New York’ta bulunan showroom’una özel yaptığı yeni koleksiyonun kampanya yüzü olarak Selim Akar’ın objektifine çok özel pozlar verdi.

2

Bir hafta süren hazırlıklarda Gonca Vuslateri’nin kafatası kalıbı alınarak protezi çıkarıldı. Ünlü makyöz Burçin Göksu tarafından yapılan makyaj hileleriyle kapatılan kaşlar ile tamamlanan imajı hakkında başarılı oyuncu; “Kendini olduğu gibi kabul etmek kendi hikâyenin arkasında durmakla başlar” mesajını yüklediğimiz bir çekim yapmak istedik.

3

GONCA VUSLATERİ EZBER BOZDU

Gonca Vuslateri sözlerine şöyle devam etti:

"Kadın olmak denince ezbere bir prototip beklentisinin dışına çıkabileceğimiz bir fotoğraf çalışması olsun istedik. Farklı stillerin denendiği çekim provasında Burçin, Selim ve Hakan'la saç modelleri üzerine konuşurken hepimizin aklına bu fikir geldi açıkçası. Öğretilmiş kadın fotoğraflarının dışına çıkmak beni çok heyecanlandırdı, bu deneyimi beraber yaşadığımız için çok şanslıyım."

4

Gonca Vuslateri’ye fotoğraf çekimlerinde Barış Demiröz ve Onur Alp Çam eşlik etti.

Son Güncelleme: 21.10.2021 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15