Gülse Birsel imzalı "Yılbaşı Gecesi" filminin yayın tarihi belli oldu

Birbirleriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların bir arada olduğu bir yılbaşı gecesinde yaşananları konu alan Yılbaşı Gecesi filminin yayın tarihi belli oldu. Disney Plus Türkiye, filmin afişini paylaşırken yayın tarihini de duyurdu.

30 Kasım 2022 Çarşamba 16:15
Gülse Birsel imzalı "Yılbaşı Gecesi" filminin yayın tarihi belli oldu

Alican YücesoyAlina BozAyta SözeriBoran KuzumBüşra PekinCengiz BozkurtDerya KaradaşEmir BenderlioğluFatih ArtmanGülse Birselİrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan KeskinŞebnem Bozoklu gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Gülse Birsel'in kaleme aldığı Aile Arasında'yı da yönetmiş olan Ozan Açıktan oturuyor.

Filmin konusu şöyle:

Günlerdir sevdikleriyle birlikte yılbaşı gecesini kutlamayı hayal ederken son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur. Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur.

Gülse Birsel imzalı film, 30 Aralık'ta Disney Plus Türkiye'deki yerini alacak.

Son Güncelleme: 01.12.2022 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15