Hayal Köseoğlu: Yakında robottan hiçbir farkımız kalmayacak

Daha önce verdiği bir röportajda "Bir kadın olarak kadınlarla yarış atı gibi rekabet halinde olmaktan bıktım. Güzellik, şöhret, vücut, erkek ilgisi, seksapel, gençlik, çekicilik falan filan gibi içi bomboş kavramlar için koşullanmış gibi savaşıp duruyoruz" açıklamasını yapan Hayal Köseoğlu sosyal medyadan içini döktü.

16 Kasım 2022 Çarşamba 09:44
Hayal Köseoğlu: Yakında robottan hiçbir farkımız kalmayacak

Hayal Köseoğlu içini döktü. Modern dünyanın maddi-manevi baskıcı düzenine isyan bayrağı açan oyuncu, "Etrafım başarılı insanlarla dolu. Çok parası, ödülleri olan, kendini kanıtlamış, sevenleri, takipçileri milyonlara ulaşmış, güzel, yakışıklı birçok insan var çevremde."

62fcb73fb57f152de85b7ec3

'BU SES AÇ BİR CANAVAR GİBİ'

"Ama ben hayatımda o kadar az mutlu insana rastladım ki inanamazsınız. Çünkü çoğumuzun kafasında tek bir ses var; ‘Yeterli değilsin’! Bu ses, aç bir canavar gibi" dedi.

hayal-koseoglu-kimdir-
"Durmadan sevilmek ve yeterli olmak için eksik gördüğümüz yerleri kapatmaya çalışan robotlara dönüştük. Hangi estetik, hangi marka, hangi yaz tatili, hangi sevgili, hangi teknolojik alet, hangi madde dolduracak acaba içimizdeki eksikliği?"

"ROBOTTAN FARKIMIZ KALMAYACAK"

"Binlerce şeye sahip olmak için hayatını harcayan, bunun doğru olduğuna inandırılmış, gözünün feri sönmüş insanlarla dolu etrafımız. Yabancılaştık birbirimize. Yakında robottan hiçbir farkımız kalmayacak."

Son Güncelleme: 22.11.2022 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15