Hilal Cebeci meme kanserine yakalandı

Şarkıcı Hilal Cebeci'ye meme kanseri teşhisi konuldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak erken teşhise dikkat çeken Cebeci, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ameliyat olacağını söyledi.

05 Ağustos 2022 Cuma 16:12
Hilal Cebeci meme kanserine yakalandı

Hilal Cebeci, sosyal medya hesabından meme kanseri teşhisi konulduğunu duyurdu. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Cebeci, paylaşımı kaldırarak bir video yayınladı.

"Kontrollerinizi ihmal etmeyin"

Instagram hesabından bir paylaşım yapan 46 yaşındaki Hilal Cebeci, "Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin. Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı ama olsun ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim" ifadelerini kullandı.

Hastalığını farkındalık yaratmak için paylaştığını söyleyen ünlü isim, paylaşımını dakikalar içinde sildi. Bir video yayınlayan Cebeci, eşi kızdığı için paylaşımı silmek zorunda olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 05.08.2022 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15