İbrahim Büyükak, derbi sonrası Galatasaray taraftarından özür diledi

Oyuncu İbrahim Büyükak, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi son idmanı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde izlemiş ve buradan yaptığı paylaşımla eleştirilmişti. Büyükak kazanılan derbi ardından özür paylaşımı yaptı.

09 Ocak 2023 Pazartesi 09:23
İbrahim Büyükak, derbi sonrası Galatasaray taraftarından özür diledi

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda yapacağı derbinin hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde tamamlamış ve oyuncu İbrahim Büyükak, tesislerde antrenmanı yakından takip etmişti.

Ekran görüntüsü 2023-01-09 074804

Sarı-kırmızılıların yaptığı son antrenmanı takip ederken iki paylaşım yapan Büyükak, paylaşımlarında "Son idman" ifadelerini kullandı. Galatasaray taraftarı, paylaşımlarda oyuncuların yelekli ve yeleksiz şekilde yer almasının ilk 11'in sızdırılacağı şeklinde yorumlar yapıp tepki gösterirken Büyükak bu paylaşımları bir süre sonra kaldırdı.

Ekran görüntüsü 2023-01-09 074814

KAZANILAN DERBİ SONRASI ÖZÜR PAYLAŞIMI GELDİ

Büyükak gelen tepkilerin dinmemesi nedeniyle kazanılan derbi sonrası yeni bir paylaşımda bulundu ve Galatasaray taraftarınan özür diledi. Oğlunun adını 'Aslan' koyacak kadar Galatasaray'a aşık olduğunu söyleyen İbrahim Büyükak şunları yazdı:

"Oğlunun adını dahi “Aslan” koymuş biri olarak, çocukluk aşkım Galatasaray’a asla zarar vermek istemem. Dün tamamen saf duygularla yaptığım paylaşım yüzünden inanın herkesten çok üzüldüm. Ama şükürler olsun ki bugün kazandık. Çok büyüksün Galatasaray"

Son Güncelleme: 09.01.2023 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15