İrem Sak’tan alkışlanacak hareket

Başarılı oyuncu İrem Sak, alkışlanacak bir harekete imza attı. Yalan Dünya dizisiyle şöhreti yakalayan ünlü isim, tedavisine destek olduğu Sma Tip 1 hastası Arel bebeğin manevi ablası olarak örnek bir tavır sergiledi.

08 Eylül 2021 Çarşamba 09:28
İrem Sak’tan alkışlanacak hareket

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınla Arel’in tedavisi için gerekli paranın toplanmasına destek olan İrem Sak, Arel bebeğe yardım eli uzattı. Sak yaptığı açıklamada Arel bebek için gerekli olan paranın hala tam olarak toplanamadığını belitti.

"DESTEK OLMAYA  EDECEĞİZ"

Ünlü oyuncu şöyle konuştu: “Arel’in tedavisi için gerekli olan tutarın % 66‘sına ulaşıldı. Kalan tutar için de destek olmaya devam edeceğiz. Bu hastalıkla savaşan maalesef birçok bebeğimiz ve ailesi var. Diğer meslektaşlarımız gibi ben de elimden geldiğince yanlarında olmaya çalışıyorum. Dileğim tüm bebeklerimizin sağlığına kavuşması.”

Son Güncelleme: 08.09.2021 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15