Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e; Seni seviyorum yosun gözlüm

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. 36 yaşına giren ünlü oyuncu Beren Saat'le olan fotoğraflarını paylaşan Kenan Doğulu, "Seni seviyorum yosun gözlüm" dedi.

26 Şubat 2021 Cuma 09:21
Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e; Seni seviyorum yosun gözlüm

Oyuncu Beren Saat, 36 yaşına girdi. 2014 yılında Beren Saat'le dünyaevine giren Kenan Doğulu da eşinin doğum gününü romantik bir mesaj ve fotoğraflarla kutladı.

EvGs7uWXAAopsdE

BEREN SAAT İÇİN ROMANTİK MESAJ!

Beren Saat'le birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaşan Kenan Doğulu, doğum günü mesajında aşkını bir kez daha itiraf etti.

kenanic1

EvGs75RWQAMyYbU

Kenan Doğulu paylaşımında “Seni seviyorum yosun gözlüm. İyi ki doğmuşsun ve yollarımız kesişmiş. Hayat ne kadar zor olursa olsun festivale çeviririz. Güzeller güzeli ruhun hep mutlu ve huzurlu olsun" notunu yazdı.

Son Güncelleme: 26.02.2021 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15