Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'den Doktor Hanım paylaşımı!

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin Alya'sı Melisa Sözen, Instagram hesabından Binnur Kaya ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Paylaşımında "Çok seviyorum Doktor Hanım" notunu düşen Melisa Sözen, Kırmızı Oda son bölümdeki başarılı oyunculuğuyla da sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

10 Ekim 2020 Cumartesi 09:39
Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'den Doktor Hanım paylaşımı!

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, Binnur Kaya ile sette çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

Ej5ZUI9WkAItC4Z (1)

KIRMIZI ODA'NIN ALYA'SI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Melisa Sözen paylaşımına "Çok seviyorum doktor hanım" notunu düştü. Ünlü oyuncunun fotoğrafına hayranları beğeni yağdırdı. Melisa Sözen, Kırmızı Oda'nın 9 Ekim Cuma akşamı ekrana gelen 6. bölümündeki başarılı oyunculuğuyla da sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

ALYA11111

Kırmızı Oda'da Alya karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu hakkında Twitter'da çok sayıda paylaşım yapıldı. Alya ve Melise Sözen başlıkları TT listesinde ilk sıralarda yer aldı. İşte Twitter'daki Kırmızı Oda ve Alya paylaşımlarından bazıları:

alya2

alya2

alya3

alya3

alya6

alya6

alya7

Son Güncelleme: 10.10.2020 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15