Mahsun Kırmızıgül'ün Kardeşi Yusuf Bazencir'den Eşine Baltalı Saldırı

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde, kavga ettiği eşinin evine giderek kapısını baltayla kırıp içeri girmeye çalışan Yusuf Bazencir, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14 Mart 2022 Pazartesi 14:48
Mahsun Kırmızıgül'ün Kardeşi Yusuf Bazencir'den Eşine Baltalı Saldırı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Beşiktaş, Kuruçeşme’de 9 Mart'ta yaşanan olayda, iddiaya göre sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazencir eşi Seval Bazencir ile telefonda bir süre tartıştı. Yusuf Bazencir bir süre sonra balta alarak Seval Bazencir’in evine gitti. Yusuf Bazencir, evin kapısını kırarken, eşi Seval Bazencir’i de tehdit etti. Şikâyet üzerine olay yerine giden polis, Yusuf Bazencir’i gözaltına aldı. 

SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli Bazencir, savcılık işlemlerinin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlamalarıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15