MasterChef Burak Kaya, Survivor kadrosunda olacak iddiası

MasterChef yarışmacılarından Burak Kaya hakkında sosyal medyada bomba bir iddia ortaya atıldı. WhiteVivor sayfasında yer alan habere göre; MasterChef Burak Kaya'nın geniş bir kitle yaratması Acun Ilıcalı'nın ilgisini çekti. Ilıcalı Burak Kaya'yı Survivor kadrosuna kattı.

17 Kasım 2022 Perşembe 09:21
MasterChef Burak Kaya, Survivor kadrosunda olacak iddiası

Masterchef Türkiye 2022'nin yarışmacıları arasında yer alan Burak Kaya'nın yarışmaya geldiği günden beri geniş bir kitlesi mevcut. Yarışmadaki performansıyla ve polemikleriyle sık sık gündeme gelen MasterChef Burak, Acun Ilıcalı'nın da ilgisini çekti.

WhiteVivor sayfasında yer alan habere göre; Masterchef Türkiye yarışmacısı Burak Kaya bizzat Acun Ilıcalı tarafından Survivor kadrosuna dahil edildi!

MasterChef Burak Kaya hakkında Survivor iddiası! Acun Ilıcalı'nın ilgisini çekince...

İddiaya göre; MasterChef erkekler evine spor aletleri getirildiği ve Burak Kaya'nın Survivor hazırlıklarına başladığı gündemde.

Son Güncelleme: 17.11.2022 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15