MasterChef'te Sergen ve Şükrü'nün 'sütlaç' kavgası! Birbirlerinin üzerine yürüdüler

MasterChef Türkiye'nin 28 Eylül Salı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Karadeniz yemeklerinin yapıldığı yarışmada, mavi takımdan Sergen'in kırmızı takımın sütlacına eleştiri yapması Şükrü'yü kızdırdı. İkili arasındaki gerginlik oyun sonrasında balkon alanında da devam etti. Sergen'in "Yalakalık yapacaksın diye beni orada ezdiremezsin çıkışı" Şükrü'yü adeta deliye döndürdü. İkili birbirlerinin üzerine yürürken, takım arkadaşları Sergen ve Şükrü'yü sakinleştirmeye çalıştı.

29 Eylül 2021 Çarşamba 09:32
MasterChef'te Sergen ve Şükrü'nün 'sütlaç' kavgası! Birbirlerinin üzerine yürüdüler

MasterChef Türkiye 2021'de 6. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu büyük çekişmeye sahne olurken oyun sonrası kırmızı takımdan Şükrü ile mavi takımdan Sergen arasında gergin anlar yaşandı.

Karadeniz yemeklerinin yapıldığı dokunulmazlık oyunu sonrasında, şeflerin tadıma geçtiği sırada Sergen'in yorumu Şükrü'yü sinirlendirdi.

s1

"YALAKALIK YAPACAKSIN DİYE..."

Sergen'in "Onlarınki muhacir sütlacı gibi olmuş" demesi üzerine Şükrü, "Kendini öv de karşındakini kötüleme" diyerek tepki verdi. Sergen bu sözler üzerine Şükrü'ye "Ayıp yaptın" diyerek söylendi.

s10
Daha sonra yarışmacılar balkon alanına çıktı. Şükrü'nün daha sonra Sergen'in yanına gittiği görüldü.
s5
Sergen'in "Yalakalık yapacaksın diye beni orada ezdiremezsin çıkışı" Şükrü'yü adeta deliye döndürdü.

s6

"Kim yalakalık yapıyor?" diyen Şükrü, Sergen'in üzerine yürüdü.

s4

İkili arasında kavgaya ramak kaldı. Takım arkadaşları ise Sergen ve Şükrü'yü ayırdı.
s8

Son Güncelleme: 29.09.2021 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15