Metin Arolat’ın acı günü

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat'ın annesi dün hayata gözlerini yumdu. Acı haberi sosyal medya hesabından "Feryat figanım onu çok üzer ama içim yangın yeri" diyerek veren Arolat, sevenlerinden annesi için dua istedi.

11 Temmuz 2020 Cumartesi 15:49
Metin Arolat’ın acı günü

Bir şarkı yarışmasında jürilik yapan Metin Arolat’ın annesi hayata gözlerini yumdu. Anne acısıyla yıkılan şarkıcı, “Annesizliği öğrenebilmem bir hayli vakit alacak” diyerek sevenlerine kötü haberi verdi.

“ACIM ÇOK ÇOK BÜYÜK”

Annesinin bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Metin Arolat, “Anneciğim bugün bizi bırakıp sonsuzluğa, babamın ve abimin yanına uçtu. Acım çok çok büyük, öyle böyle değil. Ama onun, benim güçlü durduğumu görmek isteyeceğini, feryat figanımın onu oralarda çok üzeceğini biliyorum. İçim yangın yeri. Annesizliği öğrenebilmem, içimdeki yangını söndürebilmem sanırım bir hayli vakit alacak. Bu gece bir duanızı da, annem, aşkım, kuzum, canım için gönderin” dedi.

Son Güncelleme: 11.07.2020 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15