Nejat İşler Çukur'a döndü

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 99. son bölümünde Nejat İşler sürprizi yaşandı. Çukur'a 82. bölümde veda eden ve Çağatay Erdenet karakterini canlandıran Nejat İşler, diziye geri döndü. Çağatay Erdenet, Cumali Koçovalı'nın gönderdiği zarfla kardeşi Arık Böke'nin öldürüldüğünü öğrendi.

20 Ekim 2020 Salı 09:18
Nejat İşler Çukur'a döndü

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka'nın başrollerde oynadığı Çukur'un 19 Ekim Pazartesi yayınlanan 99. son bölümünde Çağatay Erdenet geri döndü. Çukur'da Çağatay Erdenet karakterine hayat veren Nejat İşler aylar sonra yeniden diziye dahil oldu.

ÇAĞATAY ERDENET İSVİÇRE'DE

Çukur'un son bölümünde ise Çağatay Erdenet'in İsviçre'de gözlerden uzak bir şekilde yaşadığı görüldü. Çağatay Erdenet, Cumali'nin gönderdiği zarfla kardeşi Arık Böke'nin öldürüldüğü öğrendi. Çağatay, babası Cengiz Erdenet'e Cumali'nin Arık Böke'yi öldürdüğü haberini verdi.

Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet karakteri, Mart ayında gelen 82. bölümde diziye veda etmişti.

nejat123

Çağatay, Yamaç'ın yaptığı planla polisler tarafından suç üstü yakalanmış ve cezaevine girmişti. Ünlü oyuncu Nejat İşler de Instagram'dan paylaştığı veda mesajında "Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle... " notunu yazmıştı.
nejat

Son Güncelleme: 20.10.2020 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15