O Ses Türkiye'den bölüm başına 100 bin TL alacak İddiası!

Yeni adresi O Ses Türkiye olan Beyazıt Öztürk'ün bölüm başı 100 bin TL alacağı iddia edildi. Yani ayda 400 bin TL kazanacak.

12 Ağustos 2018 Pazar 15:20
O Ses Türkiye'den bölüm başına 100 bin TL alacak İddiası!

Acun Ilıcalı ile anlaşan şovmen Beyazıt Öztürk'ün yeni adresi TV 8'de ekrana gelen O Ses Türkiye programı olmuştu.O Ses Türkiye yeni sezon jüri koltuğunda oturması beklenen 49 yaşındaki Beyazıt Öztürk'ün, Hürriyet'te yer alan habere göre 100 bin TL alacağı öne sürüldü.

Bir diğer iddiaya göre ise Beyazıt Öztürk, hem O Ses Türkiye jürisinde yer alacak hem de Beyaz Show'u ekranlara yeniden taşıyacak.Öte yandan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 5 yıldır yer aldığı O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını açıklamış, yarışmadan ayrılacağı iddia edilen Yıldız Tilbe ise bunun bir dedikodu olduğunu belirtmişti.

(Posta)

Son Güncelleme: 12.08.2018 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15