Okan Bayülgen: Influencer'ların hepsi çöp, para kazanmaya çalışan zavallılar

Okan Bayülgen, Buket Aydın'ın programında sosyal medya fenomenlerini sert bir biçimde eleştirdi. Okan Bayülgen "Influencer'ların hepsi çöp para kazanmaya çalışan zavallılar. Tanıdığımız sevdiğimiz sanatçıların da bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor." dedi.

01 Ekim 2021 Cuma 09:17
Okan Bayülgen: Influencer'ların hepsi çöp, para kazanmaya çalışan zavallılar

Okan Bayülgen, Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Tarafını Seç programına konuk oldu. Buket Aydın'ın sorularını yanıtlayan Okan Bayülgen, sosyal medya fenomenleri hakkında sert sözler söyledi.

Bayülgen şu ifadeleri kullandı:

Başlıksız-12

"SANATÇILARIN DA YAPMASI UTANÇ DUYGUSU UYANDIRIYOR"

"Onları çöpe atıyorum hepsini ben hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiç bir şey olmaz
onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliğini koruduğu sürece bir şeyler yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen kişiler o kadar. Tanıdığımız sevdiğimiz sanatçıların da bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine, Instagram üzerinden 'Bir arkadaşım gönderdi sürüyorum bu kremi, yumuşacık oluyorum' diye konuşup üç be kuruşlara tenezzül edeler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bu. Instagram ve TikTok dünyasındaki bu yüksek ahlaksızlık, bu uygulamalarla beraber yok olacak. Tıpkı Vine fenomenleri gibi bu fenomenler de yok olacak"

Son Güncelleme: 01.10.2021 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15