Pınar Deniz'in konuşmasıyla Rihanna'nınki arasında büyük benzerlik ortaya çıktı

"En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" aldığı Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem olan Pınar Deniz'in sözleri, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın 5 yıl önce bir törende yaptığı konuşmayla benzer olduğu ortaya çıktı.

08 Aralık 2022 Perşembe 09:44
Pınar Deniz'in konuşmasıyla Rihanna'nınki arasında büyük benzerlik ortaya çıktı

"En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" aldığı Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmayla sosyal medyada gündem olan Pınar Deniz'in sözleri, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın 5 yıl önce bir törende yaptığı konuşmayla benzer olduğu ortaya çıktı.

Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. Ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmayla sosyal medyanın gündemine oturan ve tepki çeken Deniz'in Rihanna'yı örnek alarak bir konuşma yaptığı ileri sürüldü.

Ödülünü aldıktan sonra konuşma yapan Pınar Deniz, "Çocukken duygulardan çok korkardım. Çünkü yansıtabildiğim tek duygu öfkeydi... Herhalde başka bir duygu ile tanışmadığımdan olabilir. Sonra bir film izledim. İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım. Hızımı alamayıp metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim; 'Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım' dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı" ifadelerini kullandı.

Deniz'in bu sözleri Rihanna'nın 5 sene önce Harvard'da yaptığı konuşmaya benzetildi. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, yıllar önce yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı:

"5 veya 6 yaşlarındayken reklamları gördüğümü ve dünyanın başka yerlerinde diğer çocukların acı çektiğini izlediğimi hatırlıyorum. Ve bilirsiniz bu reklamlarda '25 Cent verebilir bir çocuğun hayatını kurtarabilirsiniz.' diyordu. Ve ben de kendi kendime düşünürdüm çocukları kurtarabilmek için kaç tane 25 Cent biriktirebileceğimi merak ediyorum ve kendime şöyle dedim 'büyüdüğümde, zengin olduğumda, dünyadaki tüm çocukları kurtaracağım."

Son Güncelleme: 12.12.2022 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15