Şarkıcı Kelly Price, yaşamını yitirdi

Mariah Carey, Whitney Houston ile Faith Evans'ın vokalistliğini yapmış olan Kelly Price, Koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

28 Eylül 2021 Salı 09:11
Şarkıcı Kelly Price, yaşamını yitirdi

Amerika'nın ünlü şarkıcılarından Kelly Price, virüse yenildi. Fakat bazı raporlara göre, ünlü yıldızın Koronavirüs'ü atlattıktan sonra hastaneden taburcu edildiğini ve kaybolduğunu söylüyordu. Ancak Price'ın avukatı, ünlü şarkıcının yaşadığı Atlanta bölgesinde kaybolduğunun bildirilmesinin ardından Cuma gecesi güvende olduğunu söyledi ve ünlü şarkıcının tedavi gördüğünü söyleyerek raporları reddetti.

Ailesi, TMZ'ye Ağustos ayı başlarında hastanedeyken onunla temas halinde olduklarını ve çocuklarının onu birkaç kez ziyaret ettiğini söyledi. Daha sonra, hastaneye yatırıldıktan 3 hafta sonra taburcu edilmişti. Ancak bu durum ailesini çok şaşırttı çünkü 48 yaşındaki şarkıcının hala tam olarak iyileşmediği söyleniyordu.

"Kaybolmadım"

Price, kaybolduğunu düşünen kişiler için TMZ'ye yaptığı açıklamada; "Asla kaybolmadım. Evimdeydim, doktorlar tarafından görülüyordum. Ailemdeki herkes tam olarak nerede olduğumu biliyordu. Hiç tehlikede olmadım, şu anda tehlikede değilim" demişti.

"Çok acı çektim"

Price hastaneden yaptığı açıklamada "Bir noktada beni kaybettiler. Birkaç gün sonra uyandım ve hatırladığım ilk şey etrafımda duran ve hangi yıl olduğunu bilip bilmediğimi soran doktorlardı. Öldüm. Yoğun bakımda uyandığımı hatırlıyorum. Şu anda çok zorlu bir savaşla karşı karşıyayım. Konsere tekrar hazır olmak için ve sevdiğim kişi yanımda olmadan yapmam gereken çok rehabilitasyon var. İç hasar çok acı çektim" demişti.

Kelly Price kimdir?

Tam adı Kelly Cherelle Price olan sanatçı, 4 Nisan 1973'te Queens, New York City, New York, ABD'de doğdu. Dokuz kez Grammy ödülü için aday gösterilen Amerikalı bir R&B şarkıcısı ve söz yazarıdır. Kelly, Queens, New York'ta henüz yürümeye başlayan çocukken kilisede şarkı söylemeye başladı.

Ocak 1992'de, George Michael ile Madison Square Garden'da profesyonel ilk çıkışını yaptı. Kelly Price, Amerika'nın en popüler gospel ve R&B yıldızlarından biri olarak kabul edilir. İlk olarak Mariah Carey, Whitney Houston ve Faith Evans'ın destek şarkıcısı ve konuk vokalisti olarak adını duyurmuştur. Sekiz solo albüm vardır. Price, o zamanlar yöneticisi olan Jeffrey Rolle, Sr. ile evliydi. 23 yıllık evlilikten sonra Kelly, Rolle'den boşanmaya karar verdi. Eski çiftin bir oğlu ve bir kızı var.

Son Güncelleme: 28.09.2021 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15