Seda Sayan'ın yeni kocası sosyal medyada aşka geldi

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz hafta evlendi. Düğünü Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Bu haberlerle gündemde olan genç eş Çağlar Ökten karısı Seda Sayan'ın bir pozunu paylaşarak yaptığı yorumla dikkat çekti.

09 Mayıs 2022 Pazartesi 09:28
Seda Sayan'ın yeni kocası sosyal medyada aşka geldi

Sessiz sedasız evlenen Seda Sayan ve Çağlar Ökten, balayı için Paris'e gidip bir hafta kaldı. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in törene katılmaması ve genç damadı istemediği gündemdeydi. Aralarının açık olduğu iddia edilen Seda Sayan ve Oğulcan Engin konuya dair yorum yapmazken Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten aşka geldi.

Çağlar Ökten eşi Seda Sayan'ın puro yaktığı bir pozu paylaşarak şunları yazdı:

Ekran Alıntısı

"Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, sensin diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana… İşte o benim kadınım arkadaş. Canıma can katan, gözüm gözüne değdiğinde ruhumu huzurla kaplayan aşkım karım. Seni çok seviyorum tamam mı?"

Seda Sayan da bu paylaşıma "Sonsuz aşk seni seviyorum" yanıtını verdi.

Son Güncelleme: 12.05.2022 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15