Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini bugün noktaladı. Beykoz Adliyesi'nde görülen davada çift anlaşmalı olarak boşandı.

10 Eylül 2021 Cuma 13:20
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini bugün noktaladı. Beykoz Adliyesi'nde görülen davada çift anlaşmalı olarak boşandı. 

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktaladı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşandığı öğrenildi.

MAL PAYLAŞIMI YAPTILAR

Ciğerci ve Çıra boşanma öncesi mal paylaşımı da yaptı. Birlikte kozmetik firması kuran ikili, burada ortak olarak çalışmaya devam edecek. Bodrum'da iki adet evi olan çift bunları bölüşecek. İkili, şirket üzerine kayıtlı 11 milyonluk lüks araçların ikisinin ortak malı olarak kalmasına karar verdi.

Son Güncelleme: 10.09.2021 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15