Sermiyan Midyat ve Nev arasında “Kum Gibi” kavgası!

Oyuncu Sermiyan Midyat, Büyük Ada'da yaşadığı olayı anlattı. "Faşizmin bu kadar ayyuka çıktığını görmek ne kötü" diyen Midyat, "Ahmet Kaya’nın “Kum Gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi" ifadesini kullandı.

10 Haziran 2019 Pazartesi 13:24
Sermiyan Midyat ve Nev arasında “Kum Gibi” kavgası!

Midyat şunları söyledi:

"Bir soluk için gelinen ada ziyaretinde faşizmin bu kadar ayyuka çıktığına şahit olmak ne kötü! Ahmet Kaya’nın “kum gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi! Susacak mıyız? Sonuna kadar KUM GİBİ"

Midyat daha sonra İnstagram hesabında yaptığı yorumlarda şu ifadeleri kullandı:

"Ülkenin iktidarından rahatsız olanlar; ülkenin nüfuzuna beyaz yaka faşizmini pompalayan iki yüzlü, tehlikeli, aşırı ırkçı ve aşırı beyazlardır ve de onların hiçbir şeyden şikayet hakkı olmasa da... durmaksızın, susmaksızın, uslanmaksızın şikayet etmeye devam eden kafatasçılardır.

Kaldı ki Serdar Ortaç diyerek birçok öfkeyi üzerine çekmiş bir figür dahi özür dilemesini bilirken... bu iki yüzlü faşist beyazların yatacak yerlerini, yataklık ve yardımlık edenlerini çokça merak edenlerdenim"

Son Güncelleme: 10.06.2019 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15