Sevgilisini darp ettiği iddia edilen Metin Yıldız: Bıçak çekti, can güvenliğim yok

Sevgilisi Gözde Kayra'yı darp ettiği iddia edilen Metin Yıldız,açıklamalarda bulundu. Sevgilisinin kendisini 6 ay önce bıçakladığını dile getiren Yıldız darp iddiasını yalanladı. Yıldız yeni olayı "Kendisi bana saldırdı, bıçak çekti. Her tarafım tırnak içinde polisi aradım" diyerek anlattı. "Can güvenliğim yok" diyen Yıldız "Takıntılı ve tedavi görüyor. Kişiye bağımlılık hastalığı var" ifadelerini kullandı.

20 Temmuz 2019 Cumartesi 17:50
Sevgilisini darp ettiği iddia edilen Metin Yıldız: Bıçak çekti, can güvenliğim yok

NTV'de yer alan habere göre, Sevgilisi Gözde Karya'yı Kadıköy'de bir eğlence sonrası darp ettiği öne sürülen oyuncu Metin Yıldız çok özel açıklamalarda bulundu. 

Darp iddialarını yalanlayan Yıldız geçmişte sevgilisinin kendisini bıçakladığını vurgulayarak yeni olayda da bıçak çetiğini söyleyerek yaşananları anlattı.

"Anlatılan hikaye tamamen yanlış. Bunların aslında ne olduğunu, nasıl olduğunu ispatlayabilecek durumdayım" diyen Yıldız şu açıklamayı yaptı: "Neden bir olay karşısında karşı tarafa da sorulmaz. Şikayetçi olunma durumu doğru ancak bunlar bir iddia.

"Olay günü Belçika'dan gelen misafirlerim vardı onları gezdirdim. Akşam Cağaloğlu Hamam'da bir organizasyondaydım ve gece 1'de eve döndüm." Geldiğimde Gözde hanım bana saldırdı."

"Daha önce böyle bir linç yediğim için biliyorum başıma neler geleceğini. Sadece durdum, her tarafım tırnak içinde, boğazım sıkıldı, bıçak çekildi. Direk polisi aradım, 'Bana saldırıyorlar, şikayetçiyim' dedim. Şikayetçi oldum ve öyle karakola gittik. Bunların hepsi kanıtlı ve ispatlı şeyler. Can güvenliğim yok."

"2 gündür inanılmaz bir linç yiyorum. Bir erkek bir kızı darp ettiği zaman olay oluyor. Peki bir kız bir erkeğe saldırdığı zaman o erkeği kim koruyacak? Toplum bu konuda samimiyetsiz."

"Daha önce Sütlüce'de onlarca insanın hayatına kastederek bir oteli yaktı. 6 ay önce 'Benden ayrılamazsın' diye beni bıçakladı. Psikolojik sorunları var."

"Birinci lincimde, ben sustum. Orada muhatabım benim çocuğumun annesiydi. Söyleceğim her şey bir kız çocuğunun annesi hakkında olacaktı. Sustum ve lincimi kabul ettim. O olay da öyle değildi. Haksızlığa ve lince uğradım. Ama şimdi Gözde hanım benim kızımın annesi değil ve yalanlarıyla beni mahvediyor."

"25 yaşında hasta, tedavi gören, antidepresan kullanan ve alkol tedavisi gören bir kızdan bahsediyoruz. Geleceğini mi karartayım? Durumu üç yıldır idare etmeye çalışıyorum. Ailesi ve ben perişan olmuş durumdayız. Ailesi de ilişkimizi istemiyor. Kişiye bağımlılık hastalığı var, takıntılı. Ve hepsi raporlarla sabit. Hassasiyetlerin gözetilmesini rica ediyorum."

Son Güncelleme: 20.07.2019 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15