Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor

'Huysuz Virjin' olarak bilinen Seyfi Dursunoğlu’nun hayatı film oluyor. Çalışmaları başlayan 'Huysuz' filminin danışmanlığını Armağan Çağlayan yapacak.

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:55
Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor

17 Temmuz 2020 tarihinde hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; filmin danışmanlığını Armağan Çağlayan üstlenecek.

Yapımcıların teklifi kabul eden Çağlayan’ın danışmanlığında yapılacak filmin detayları ve usta sanatçıyı kimin canlandıracağı ise henüz belli değil.

Çağlayan ve Dursunoğlu 'Huysuz Şov'u da birlikte çekmişti. Çağlayan usta isme veda ederken “Kusura bakmayın ama hayat bana biraz torpil geçti. ‘Huysuz’ bana hepinizden biraz daha fazla şey öğretti. Hepsi için sevgi, saygı, minnet ve hayranlıkla..." ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 22.02.2021 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15