Vedat Milor: Pijama, terlik ve televizyon kullanmam

Gastronomi yazarı Vedat Milor, "Evdeki halinizi hangi üçlü daha iyi tanımlar: Facebook-Instagram-Twitter mı pijama-terlik-televizyon mu?" sorusuna, "İlki. Çünkü pijama, terlik ve televizyon kullanmam" şeklinde yanıt verdi.

21 Eylül 2020 Pazartesi 15:31
Vedat Milor: Pijama, terlik ve televizyon kullanmam

Hürriyet'ten Savaş Özbey'in sorularını yanıtlayan Milor, misafirliğe gittiği yerde yemeği beğenmemesi durumunda ev sahibinin kötü hissetmemesi için çaktırmadan köpeğe verdiğini söyledi. Milor, "Herkesin tahminin aksine, ben misafirliğe gittiğim bir yerde yemeği beğenmediğimi kesinlikle söyleyemem" dedi.
Milor, "İyi domates ve biber bulursam menemen soğansız yaparım" dedi.

Sosyal medyada 'menemen soğanlı mı olur soğansız mı' tartışması üzerine anket açan Milor, "Çok iyi domates ve biber bulabiliyorsam soğansız. Aksi durumda lezzetini artırmak için soğan cazip geliyor bana" diye konuştu.

Öte yandan Milor, "Evdeki halinizi hangi üçlü daha iyi tanımlar: Facebook-Instagram-Twitter mı pijama-terlik-televizyon mu?" sorusuna da şöyle yanıt verdi:

"İlki. Çünkü pijama, terlik ve televizyon kullanmam."

Milor, "Kedi mi köpek mi?" sorusuna da, "Sincap" diye yanıt verdi.

Son Güncelleme: 21.09.2020 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15