Vedat Milor'dan 'utandıran' Kızılay itirafı!

Gastronomi yazarı Vedat Milor, Genç Kızılay başkan yardımcısı Furkan Özdemir’in gündem olan özgeçmişine "utandıran itiraf" göndermesinde bulundu ve "İlkokulda hiç sınıf başkanı seçilmedim" ifadelerini kullandı.

03 Mart 2023 Cuma 09:09
Vedat Milor'dan 'utandıran' Kızılay itirafı!

Daha önce Kızılay'ın Ahbap'a çadır sattığının ortaya çıkmasının ardından "Bir restoran eleştirmeni olarak asla restoranlardan para almadım. Halbuki Vedat Milor A.Ş. diye bir şirket kurabilirmişim" diyen Milor'un gündeminde bu defa Genç Kızılay başkan yardımcısı Furkan Özdemir’in özgeçmişini yorumladı.

Milor, sosyal medya paylaşımında "Utandıran itiraf: İlkokulda hiç sınıf başkanı seçilmedim" diye yazdı.

Ne olmuştu?

Genç Kızılay'ın sitesinde Furkan Özdemir'in özgeçmişinde "İstanbul’da doğdu. 5.sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı" ifadeleri yer alıyordu.

Site bir süre erişime kapandıktan sonra yeniden açıldı ve özgeçmişteki bu ifadeler silindi.

Son Güncelleme: 03.03.2023 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15