Yağmur Atacan'dan "İşin gücün hükümeti eleştiri" sözüne tepki: "Kızılay halka hizmet için kamu yararına çalışan sosyal hizmet kuruluşu"

Depremlerin ardından ulaşılamayan köyler için yola çıkan ve günlerce arabasıyla köy köy gezen Yağmur Atacan Kızılay'ın çadır satmasına dair eleştiride bulundu. Yağmur Atacan "İşin gücün hükümeti eleştiri" sözüne ise sert çıktı.

28 Şubat 2023 Salı 10:06
Yağmur Atacan'dan "İşin gücün hükümeti eleştiri" sözüne tepki: "Kızılay halka hizmet için kamu yararına çalışan sosyal hizmet kuruluşu"

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan ve arkadaşları 15 arazi aracıyla depremden etkilenen Hatay'a gitmişti. Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan ve beraberindeki arkadaşları sabahlara kadar köylere yardım taşımıştı.

Görevini tamamlayıp evine dönen Yağmur Atacan sosyal medyada Kızılay'ın çadır parasını ödeyip ödemeyeceğini sorunca "İşin gücün hükümeti eleştiri" yazan bir mesaj aldı.

Atacan bu mesajla deliye döndü. Eski oyuncu bu mesajı ifşa edip "Troll'u kes. Lan gerizekalı hükümet devletin işleyişi için kuruluyor, halk seçiyor. Kızılay halka hizmet için kamu yararına çalışan sosyal hizmet kuruluşu... ama sen de haklısın kavramlar karıştı çözemiyorsun. Kızılay ile devletin alakası yok ama illa hükümet alakalı diyorsun" diyerek tepki gösterdi.

Ekran Alıntısı

Son Güncelleme: 01.03.2023 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15