Yargı dizisine yeni transfer

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde yer aldığı Yargı dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Nergis Öztürk katıldı.

18 Kasım 2021 Perşembe 09:37
Yargı dizisine yeni transfer

Yargı dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir ismi dahil etti. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı diziye Avlu dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle hafızalara kazınan Nergis Öztürk katıldı.

5ba388ff67b0a910604cdbbd

Nergis Öztürk, Onur Duymaz’ın canlandırdığı Engin karakterinin avukat teyzesi Seda rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak tutuklanarak cezaevine gönderilen Engin karakterinin akıbetinin ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Son Güncelleme: 18.11.2021 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15