Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınıyor

Ünlü oyuncular Erdem Baş ve Meltem Cumbul geçtiğimiz aylarda Türkiye'den ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaya başlamıştı. Türkiye'de dizide rol alan oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınma kararı aldı. Bu kararı vermenin kolay olmadığını belirten Hadivent, "Memleketimi seviyorum. Çok özleyeceğimi biliyorum. Ülkeyi tamamen terk etmem söz konusu değil, en kısa zamanda dönebilmek umuduyla gidiyorum" dedi.

04 Ekim 2022 Salı 09:19
Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınıyor

Green Card çekilişini kazandıktan sonra ABD'ye taşınan oyuncu Erdem Baş, yeni hayatıyla ilgili paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 'Arka Sıradakiler' ve 'Sevda Çiçeği' gibi dizilerle tanınan oyuncu Yasemin Hadivent, işi gereği bir süre yaşamını ABD'de sürdüreceğini söyledi.

Erdem Baş'ın ardından oyuncu Yasemin Hadivent de ABD'ye taşınıyor: Çok özleyeceğimi biliyorum

BUNDAN SONRA ABD'DE YAŞAYACAK

Rol aldığı "Gizemli Ada Mençuna" filminin çekimlerini geçtiğimiz hafta tamamlayan 40 yaşındaki oyuncu, bu kararı vermenin kolay olmadığını belirtti. Yasemin Hadivent, "Hayat böyle; bazen insanın mümkünü çareleri kesilir, kendini hiç bilmediği bir yere sürgün etmekten başka çıkış yolu bulamayabilir. Elbette ülkeyi tamamen terk etmem söz konusu değil. Köklerim burada, ailem, kedim burada. Memleketimi seviyorum. Çok özleyeceğimi biliyorum. En kısa zamanda dönebilmek umuduyla gidiyorum." dedi.

3525932_beb7a715ee4c3c300eaee684e0ad6d2f_640x640

YASEMİN HADİVENT HAKKINDA

Sofya doğumlu olan Yasemin Hadivent, 6 Haziran 1982 yılında dünyaya geldi. Babası İran Azerisi, annesi ise Bulgaristan Türklerindendir. Lisans eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde tamamlayan oyuncu, "Türkiye'nin Yıldızları" isimli oyunculuk yarışmasında birinci seçilmiştir. Ardından televizyon kariyerine başlayan güzel oyuncu, birçok yapımda rol aldı.

3525932_4ff454536717279e07e86f03f80ca6ca_640x640

Son Güncelleme: 04.10.2022 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15