Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak'ın eşi: "Oğlum ve ben şiddet görüyoruz"

Başak Ceylan Torun bir süredir evli olduğu Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak'tan şiddet gördüğünü sosyal medyada paylaştı. Genç kadın çocuğuyla birlikte şiddet gördüğünü söyleyerek "Demek ki kadınlar böyle öldürülüyormuş" dedi. Boşnak'ın evlendikten kısa süre sonra çirkin mesajları ifşa olmuştu.

12 Eylül 2022 Pazartesi 09:01
Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak'ın eşi: "Oğlum ve ben şiddet görüyoruz"

Başak Ceylan Torun evlendikten kısa bir süre sonra eşinin başka kadınlarla mesajlarının ifşa olmasıyla gündeme gelmişti. "İçine bebek koyarım", "Beyaz sütyeninle seni hamile bıraksam" gibi mesajları ifşa olan şarkıcı Kaan Boşnak hakkında yeni bir iddia gündemde...

2020 yılında Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak ile evlenen Başak Ceylan Torun sosyal medya hesabından kendisinin ve oğlunun şiddet gördüğünü iddia etti.

klk

"Ailem ve oğlum için susuyordum ama susmamam gerektiğini anladım. Yıllardır susuyordum ama demek ki kadınlar böyle öldürülüyormuş."

Ekran Alıntısı

SEVGİLİSİNE DE ŞİDDET İDDİASI

Başak Ceylan Torun'a pek çok dayanışma mesajı gelirken ünlü şarkıcı ise henüz konuyla ilgili açıklamada bulunmadı.

Bu arada eşini aldatan Boşnak'ın gizli ilişki yaşadığı sevgilisine de şiddet uyguladığı öne sürülüyor.

Boşnak'ın iki yıllık eşi Başak Ceylan Torun artık susmayacağını belirterek eşi hakkında şu iddialarda bulundu:

Son Güncelleme: 12.09.2022 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15