Çağlayancerit’te AKP Listesinden Kıyak İş Ankara Gündeminde!

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesinde, başta PTT olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımlarında AKP İlçe Başkanı ve resmi görevli memurların birlikte liste oluşturdukları iddiası Ankara’da Meclis gündemine kadar geldi.

09 Mart 2021 Salı 11:38
Çağlayancerit’te AKP Listesinden Kıyak İş Ankara Gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Çağlayancerit’te yaşanan işe alımlarda ahlak dışı ve kanun tanımaz uygulamaların peşine düştü.

Çok sayıda hemşerisinin hak gaspı şikâyeti üzerine harekete geçen Atom Karınca Öztunç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığı’na verdiği önergede skandal iddialara yanıt aradı.

“Bir adaletsizlik varsa mutlaka düzeltilmeli” uyarısında bulunan Öztunç’un kamuoyu adına yanıt beklediği önergesi aynen şu şekilde;

          TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI’NA

           

Aşağıdaki sorularımın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat OKTAY tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.

Saygılarımla.

                       

                                                                                  Ali ÖZTUNÇ

                                                                                    Kahramanmaraş Milletvekili

  1. Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçemizde kamu kurumlarına personel alımlarında AK Parti İlçe Başkanlığından gönderilen listelerdeki kişilerin işe alındığı iddiaları doğru mudur?

  2. Son olarak Çağlayancerit Posta ve Telgraf Teşkilatına alınacak taşeron işçiler için AK Parti İlçe Başkanı ile Kahramanmaraş PTT Başmüdürünün görüşerek liste oluşturduğu ve bu listedeki kişilerin işe alındığı iddiaları doğru mudur?

  3. Bu iddiaların araştırılarak işe alımlardaki adaletsizliğin giderilmesi yönünde bir çalışmanız olacak mıdır?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15