Meghan'ın topuklu ayakkabısındaki sembol, Kraliçe Elizabeth'i anma törenine damga vurdu

Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından İngiltere'deki yas devam ediyor. Kayınvalidesi Elizabeth'i anma törenine katılan Meghan Markle'nin ayakkabısının altındaki işaret olay oldu. Prens Harry ile birlikte törene katılan Meghan'ı, ailenin istemediği daha önce evlenip boşandığı için sıcak bakılmadığı iddia edilmişti.

19 Eylül 2022 Pazartesi 09:55
Meghan'ın topuklu ayakkabısındaki sembol, Kraliçe Elizabeth'i anma törenine damga vurdu

İngiliz medyası, Elizabeth'i anma törenine gelen Meghan Markle'nın ayakkabasının altında bir işaret olduğunu fark etti. Üç düz çizgi ve bir eğri çizgiden oluşan sembolun anlamı merak edildi. Bazıları Meghan'ın Elizabeth'i anmak için saygıdan böyle bir sembol tercih ettiğini düşündü bazıları ise tam tersini...

KRALİÇE ELİZABETH'İN HEDİYELERİNİ TAKTI

Meghan'ın eğilip Elizabeth'i andığı sırada topuklu ayakkabısının altındaki sembol dikkat çekti. Harry ile Meghan, Kraliçe'nin hafta başındaki geçit göreninde el ele tutuştu. Meghan ayrıca 2018'de Elizabeth tarafından hediye edilen inci ve pırlanta küpeleri taktı.

image

SEMBOLUN GİZEMİ ÇÖZÜLEMEDİ

Meghan Makle'nin topuklu ayakkabısının altındaki sembollerin gizemi çözülemedi. O sembol, İngiliz medyasında haber olurken sosyal medyada da geçit töreninden daha fazla konuşuldu.

Son Güncelleme: 19.09.2022 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15