Narlı, İkinci Kez Meclis Gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Pazarcık ilçesine bağlı Narlı'nın yol sorunlarının kış ayları bastırmadan bir an önce çözüme kavuşması için konuyu gündemde tutmaya devam ediyor.

12 Ekim 2019 Cumartesi 09:37
Narlı, İkinci Kez Meclis Gündeminde!

Kahramanmaraş'ın çalışkan vekili Ali Öztunç, yaklaşan soğuk ve yağışlı kış ayları öncesi memleketinin bozuk yollarına çözüm arayıyor.
Her kış ayı yağışlarla birlikte çok sayıda çukurun oluştuğu, çamur deryasına içerisinde araba geçmez insan yürüyemez hale gelen mahalle yollarını sık sık gündeme getiren Öztunç, bu seferde daha önce bir an evvel yapılmasının elzem olduğunu belirttiği Narlı yollarını tekrar hatırlattı.
Vatandaşların tüm şikayetlerine ve girişimlerine rağmen yolların düzeltilmemesine tepki gösteren Öztunç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yazılı olarak cevaplandırması istemiyle verdiği soru önergesinde konuyu bir kez daha TBMM gündemine getirdi.

Öztunç'un önergesi aynen şu şekilde;
Kahramanmaraş’ta birçok ilçemizin mahalle yollarının perişan durumunu ilgili bakanlık nezdinde önergeler vererek dile getirmeme rağmen hiçbir gelişme olmamıştır. Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde yağışlarla birlikte mahalle yolları çamurdan geçilmez bir hal almaktadır. Bu ilçelerimizden biri olan Pazarcık’taki Narlı Mahallemizin yollarının yağmurlar başlamadan yapılması vatandaşımızı mutlu edecektir.

Buna istinaden;

1- Pazarcık İlçesi Narlı Mahalle yolları vatandaşı bezdirmiş durumdadır. Bu mahallemiz için daha önce verdiğim önergeye istinaden neden bir gelişme olmamıştır?
2- Narlı Mahallemizin yollarını ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?                     
    

Son Güncelleme: 12.10.2019 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15