ABD'den son dakika Türkiye ve S-400 açıklaması!

Son dakika haberine göre ABD'nin NATO daimi temsilcisi yaptığı açıklamada "Bütün göstergeler Rusya'nın Türkiye'ye S-400 teslimatını yapacağına işaret ediyor. S-400'ler teslim edilirse Türkiye'nin F-35 programındaki ortaklığının sonlandırılması dahil bir takım sonuçları olacaktır" ifadelerini kullandı.

25 Haziran 2019 Salı 13:08
ABD'den son dakika Türkiye ve S-400 açıklaması!

Gün içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM'de AK Parti grubuna yaptığı konuşmada S-400'lerle ilgili olarak, "Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçları konusundaki arayışlarımızı sürdürüyoruz. S400 hava savunma sistemlerini önümüzdeki ay teslim almaya başlıyoruz. S400 egemenlik haklarımızla ilgilidir ve bundan geri adım atmayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Manturov ise konuyla ilgili olarak, "Türkiye S-400’lerin alımı konusunda sağlam ve tavizsiz bir duruş sergiliyor. S-400’lerin ilk teslimatları kısa bir süre içerisinde başlayacak." dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2019 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15