AKP'li belediye İmam Hatip derneğine sponsor oldu; 1.1 milyon lira...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini açıklayan Türkiye İmam Hatipliler Vakfı’nın (TİMAV) düzenlediği, “Geleneksel Hikâye Yarışması” etkinliklerinin tanıtım giderlerinin Konya Selçuklu Belediyesi’nin bütçesinden karşılandığı öğrenildi.

08 Kasım 2019 Cuma 09:39
AKP'li belediye İmam Hatip derneğine sponsor oldu;  1.1 milyon lira...

AKP’li Selçuklu Belediyesi, Şubat 2019’da Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanan ve Milli İrade Platformu üyeliği bulunan Ecevit Öksüz’ün başkanı olduğu vakfın 2015, 2016, 2018 ve 2019 yıllarında düzenlediği yarışmaları için 1.1 milyon lira harcamış.

Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre, Selçuklu Belediyesi, vakfın, beşincisini 2015 yılında düzenlediği, “Geleneksel Hikaye Yarışması” için 280 bin TL harcadı. Selçuklu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün açtığı ihale kapsamında, etkinliğin tanıtım ve organizasyon giderleri bütçeden karşılandı. Belediye, 2016 yılında ödül töreni tanıtım organizasyonu için 301 bin TL harcadı. Belediye kasasından, vakfın 2018 yılındaki etkinliği için 355 bin TL çıktı.

Vakıf, 2019 yılında “geleneksel” etkinliğinin sekizincisini düzenledi. Belediye, bu etkinliğin program tanıtımı ve organizasyonu için de ihale açtı. Yaklaşık maliyetinin 254 bin TL olduğu öğrenilen ihale kapsamında on binlerce afiş, davetiye ve yaka kartı tasarlandı. Böylelikle, belediye kasasından dört yılda vakfın etkinliği için çıkan para 1.1 milyon TL’ye ulaştı.

Son Güncelleme: 08.11.2019 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15