AKP'li Elitaş'tan Dursun Çiçek ve İlker Başbuğ Açıklaması!

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "avukatlar 6 kişi adına hem Dursun Çiçek ve İlker Başbuğ hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

07 Şubat 2020 Cuma 13:11
AKP'li Elitaş'tan Dursun Çiçek ve İlker Başbuğ Açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında tüm milletvekillerine çağrıda bulunmasına karşın AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, avukatların 6 kişi adına eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve Dursun Çiçek hakkında öğleden sonra suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Avukatlar 6 kişi adına hem Dursun Çiçek ve İlker Başbuğ hakkında suç duyurusunda bulunacağız" dedi. 

Elitaş, "Parlamenter olan milletvekili arkadaşlarımızın bu işi düşünmesi gerekir. Parlamentoyu bombalayan bir terör örgütünü yeni gördük. Parlamentoyu susturmak için yapılan bir icraat olduğunun  bunun görünmesi gerekir." diye konuştu. 

Elitaş'ın açıklamalarından başlıklar şöyle: 

"Darbe ile CHP iktidarının eş değer görülür yoksa. O önergeden sayın Baykal'ı haberdar olmaması mümkün mü? Sayın Baykal'ı kim uyarmış acaba? O gün danışma kuruluna imza atan Kılıçdaroğlu'dur"a

Son Güncelleme: 07.02.2020 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15