Akşener pilav dağıttı, dönerciyle sohbet etti

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Edirne ziyaretinde meydanda halka etli pilav dağıttı. Bir dönerci esnafını ziyaret eden Akşener, "Seçim yok. Partimi övmeye gelmedim. İktidarı yermeye gelmedim" dedi. Esnafın derdini dinleyen Akşener, grup konuşmalarının bu sorunların üzerine kurulacağını belirtti.

19 Şubat 2020 Çarşamba 17:21
Akşener pilav dağıttı, dönerciyle sohbet etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iki günlük Edirne programı kapsamındaki İpsala ziyaretinde meydanda halka etli pilav dağıttı. Akşener, daha sonra bir dönerci esnafını ziyaret etti. Akşener'in esnafla diyaloğu kameralara şöyle yansıdı: “Türkiye sanal gündemlerle çok bunaldı. Çok da işine geliyor siyasetçilerin böyle büyük işler üzerine konuşmak. Halbuki buradaki sorun, dertler çok önemli. Siyasi rekabetin özelliği, sizin gözünüzün içine siyasetçiyi baktırmaktır. Şimdi ben ne yapmak istiyorum? Seçim yok. Partimi övmeye gelmedim. İktidarı yermeye gelmedim. Sadece esnafın, kadının, emeklinin, gencin, çiftçinin derdi nedir…Grup konuşmalarını tamamen onun üzerine kuracağım."

Akşener, esnafa şu ana kadar kaç kişinin döner yediğini sordu. Esnaf, bugün 100 kişinin döner yediğini belirtti. Esnaf, alım gücünün düştüğünü ve girdilerin pahalılaştığını ifade etti.

Son Güncelleme: 19.02.2020 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15